Voorlees verhalen voor uw

Welkom bij Voorlees verhalen – waar verhalen tot leven komen! Speciaal voor kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en andere kindergerichte organisaties introduceren we een verrijkte zakelijke dienstverlening.

Onderscheidend Vermogen

Bied kinderen bij uw bedrijf een unieke voorleeservaring met verhalen die specifiek op hen zijn afgestemd.

Onbeperkte Verhalen

Geniet van een onbeperkt aantal gepersonaliseerde verhalen per jaar.

}

Snel & Eenvoudig

Binnen 15 minuten ontvang je het unieke verhaal in je mailbox, klaar om voor te lezen voor het slapengaan, of op elk ander moment van de dag!

Speciale Zakelijke Tarieven

Voor kindergerichte organisaties bieden we een exclusief zakelijk tarief, waarbij u onbeperkte toegang krijgt tot onze diensten. Neem contact met ons op voor meer details en een offerte op maat.

Laat VoorleesVerhalen.nl een verrijkte leesbeleving bieden die perfect is afgestemd op de behoeften van uw organisatie. Wij zijn er om samen met u magische en gedenkwaardige momenten te creëren!

Uniek

Elk verhaal is op maat gemaakt. Jouw kind staat centraal in zijn of haar eigen verhaal, wat het voorlezen nog specialer maakt.

Kwaliteit

Dankzij ons geavanceerde AI-systeem garanderen we verhalen van hoge kwaliteit, rijk aan verbeelding en avontuur.

Verrijkte Content

Ons AI-systeem kan worden aangepast om meer specifieke informatie in de verhalen te verwerken. Dit betekent dat de verhalen nog relevanter en persoonlijker kunnen zijn en afgestemd om de kernwaarden van uw bedrijf.

Een Jaar Vol Magische Momenten!

Creativiteit kent geen grenzen, vooral niet in de wereld van kinderen. Met ons zakelijke jaarabonnement kunt u elk kind in uw kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang of onderwijsinstelling trakteren op een unieke voorleeservaring. Of het nu gaat om spannende avonturen of ontroerende verhalen, elke dag ontelbare verhalen. In een omgeving waar elk moment van leren en groei telt, maak van het voorlezen een magisch en onvergetelijk hoogtepunt.